HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić prisustvovao na proslavi Dana Grada Varaždina

Grad Varaždin proslavio je u ponedjeljak 6. prosinca, pod plaštom svog nebeskog zaštitnika Svetog Nikole, 840. rođendan od prvog spominjanja imena grada u pisanom dokumentu.

Svečanoj sjednici Gradskog vijeća na velikoj sceni HNK u Varaždinu prisustvovao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. U svom pozdravnom govoru osvrnuo se na očuvanje baštine u Varaždinu kao i priznanje koje je Varaždin dobio kao grad s najboljom kvalitetom života u Hrvatskoj.

„Čestitam vam na tome što čuvate tu jednu snažnu povijesnu baštinu koju imate i što ju ljubomorno i s puno srca razvijate, kao grad otvorenog srca i otvorenog duha koji je spreman sačuvati ono kvalitetno što ima, ali je isto tako spremno prihvatiti različitosti i upravo na tim kvalitetama razvijati povijesno snažni grad koji je nekad bio metropola bez obzira na to što je nekad nekome u Zagrebu bilo teško priznati i prihvatiti. Čestitam vam na svim iskoracima koje razvijate svakodnevno, od nagrade za kvalitetom života do brojnih drugih iskoraka po kojima je Varaždin prepoznat“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Foto: Grad Varaždin

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice