HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić prisustvovao 24. Danima voća u Đurđevcu

Pedesetak OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji sudjelovalo je na 24. Danima voća, županijskoj manifestaciji kojoj je ove godine domaćin bio grad Đurđevac. U velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnoj promotivno-prodajnoj izložbi, uživao je i saborski zastupnik i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je nakon obilaska štandova sudjelovao i u podjeli zahvalnica za sudjelovanje i priznanja za najljepše uređeni štand.

Brojnim posjetiteljima obratili su se predsjednik Gradskog vijeća Đurđevca Željko Lacković, saborski zastupnik Darko Sobota, zamjenik župana Ratimir Ljubić i članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina.

U sklopu manifestacije otvorena je specijalizirana trgovina s domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova Podravinoteka koja se smjestila na đurđevačkoj Gradskoj tržnici. U programu manifestacije na đurđevačkom Trgu sv. Jurja sudjelovale su i članice Udruge „Narcise Đurđevac“, u suradnji sa županijskim Povjerenstvom za ravnopravnost spolova, kako bi humanitarnom akcijom upozorile na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke.

Organizator manifestacije je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, Poljoprivredna zadruga „Gruda“ za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice