HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić otvorio Sportske igre mladih

Na sportskom igralištu OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ danas se održava sportsko-edukativna manifestacija Plazma Sportske igre mladih za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Čast da igre proglasi otvorenima pripala je koprivničkom gradonačelniku Mišelu Jakšiću.

„Ovo je zaista prekrasna slika koju šaljemo iz našeg grada iz naše županije. Lijepo vas je sve vidjeti u ovako velikom broju te se nadam da ćete ostvariti dobre uspjehe i jednog dana postati sportaši Slaven Belupa, Podravka Vegete i drugih sportskih kolektiva. Želim vam svu sreću da sa svojim sportskim vještinama izborite plasman na završno natjecanje u Split jer tako promovirate sebe, svoje mentore, grad i županiju“, poručio je malim sportašima gradonačelnik Jakšić.

Inače, Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u deset sportova, a danas se natječu u trčanju i igri graničara.

Uime Koprivničko-križevačke županije obratio se župan Darko Koren.

„Danas vam želim da postignete dobre rezultate kojima ćete zaslužiti nastup na završnom turniru u Splitu. Županija je ponosna na svaki vaš uspjeh i nadam se da ćete već od malih nogu pokazati da ste talentirani i da vam je bitan sportski uspjeh“, rekao je župan Koren.

Baklju koja simbolizira duh olimpizma i sporta uopće pa tako i Sportskih igara mladih, upalio je 16-godišnji prvotimac Slaven Belupa Lovro Zvonarek koji će uskoro postati dio tima njemačkog velikana Bayerna iz Münchena.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice