HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić održao prijem za vatrogaskinje i vatrogasce povodom blagdana svetog Florijana

Povodom obilježavanja blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, u utorak  4. svibnja gradonačelnik Mišel Jakšić održao je  tradicionalni prijem za predstavnike Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice, Vatrogasne zajednice grada Koprivnice i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada Koprivnice.

„Pandemija bolesti COVID-19 pokazala nam je koliko možemo računati na naše profesionalno i dobrovoljno vatrogastvo i zbog toga vam od sveg srca moram zahvaliti. Iza nas je ostala godina u kojoj ste nam opet pokazali zašto ste nam izuzetno važni i zašto ste ona temeljna snaga i osnova našeg Stožera civilne zaštite. Stoga, još jednom, od sveg vam srca čestitam i želim sve najbolje povodom vašeg blagdana, vašeg zaštitnika svetog Florijana“, rekao je prilikom obraćanja gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zahvalu i čestitku povodom blagdana svetog Florijana, svojim kolegicama i kolegama uputio je zapovjednik VZG-a Koprivnica Hrvoje Blažeković.

„Svima vama želim svako dobro povodom svetog Florijana, da budete i dalje tako uspješni i dobri u obavljanju postavljenih zadataka kao do sada“, kazao je Blažeković. Pri tome se zahvalio gradonačelniku i Gradu Koprivnici na svesrdnoj pomoći pri financiranju prilikom nabavke potrebne opreme i osiguranju osnovnih sredstava za nesmetano odvijanje i provođenje zadanih ciljeva.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice