HR EN

Grad Koprivnica

Prijem za Luku Jambreuša

Gradonačelnik Jakšić održao prijem za Luku Jambreuša

Gradonačelnik Mišel Jakšić je danas, 7. lipnja održao prijem za mladog Luku Jambreuša, člana Streljačkog športskog kluba Podravka, koji je predstavljao Hrvatsku na Europskom prvenstvu za juniore održanom u Osijeku. Luka je u ekipnom juniorskom nastupu, u disciplini malokalibarske puške trostav 3×40 osvojio broncu. U pojedinačnom natjecanju discipline malokalibarske puške trostav 3×40 otpucao je osobni rekord od 1150 krugova, ostvarivši plasman u finalno gađanje osmero najboljih europskih juniora gdje je, potom, stigao do sedmoga mjesta. Bio je i dio reprezentativne ekipe koja je u disciplini zračne puške osvojila četvrto mjesto.

Nije mala stvar kad se netko probije iz Koprivnice na europskom prvenstvu, a osobito kada se radi o pojedinačnom sportu. Veliki je to uspjeh, značajan za naš grad i hvala Luki na velikoj promociji koju je napravio za Koprivnicu. Također hvala i svim trenerima i ostalima koji Luku podržavaju. Lijepo je znati da imamo ljude koji su spremni raditi za grad i sportaše. Mi ćemo se truditi uvijek biti tu za vas – istaknuo je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Luka je istaknuo kako prije početka samog natjecanja nije imao prevelika očekivanja.

Ovo natjecanje je bilo doista jedno prekrasno i jako dobro iskustvo – skromno je kazao Luka.

Posebno ponosan na Luku je trener Renato Kovačić.

Luka je bio najmlađi natjecatelj na Europskom prvenstvu i očekivali smo plasman u sredini, iako sam znao da ima potencijala daleko više, što je ovaj postignut rezultat u konačnici i pokazao. Luka je zasigurno jedna od najvećih Hrvatskih perspektiva – istaknuo je trener Kovačić.

Prilikom prijema raspravljalo se i o uvjetima za treniranje u Streljani te je dogovoreno da će se u narednom periodu odraditi dodatna ulaganja u prostor, a sve u cilju omogućavanja boljih uvjeta rada za sve članove Streljačkog športskog kluba Podravka.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice