HR EN

Grad Koprivnica

Špancirfest

Gradonačelnik Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ostriž u službenom posjetu gradu Varaždinu

Gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž danas 23. kolovoza su boravili u službenom posjetu gradu Varaždinu. Posjet je organiziran u povodu manifestacije Špancirfest.

Prije obilaska izlagača manifestacije održan je radni sastanak predstavnika gradova Varaždin, Koprivnica i Čakovec. Sastanku su ispred grada Koprivnice bili prisutni gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te pročelnik Dario Jembrek. Ispred Grada Čakovca prisutni su bili gradonačelnica Ljerka Cividini, zamjenica gradonačelnice Marina Gradišer i predsjednik Gradskog vijeća Darko Zver, dok su ispred domaćina, grada Varaždina prisutni bili gradonačelnik Neven Bosilj, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković i predsjednica Gradskog vijeća Zdravka Grđan. Tema radnog sastanka bila je mogućnost buduće suradnje na području gospodarstva, turizma, zaštite okoliša i EU projekata.

Varaždin, Čakovec i Koprivnica imaju turističke manifestacije koje pokazuju da se uspješna turistička priča može raditi i na kontinentu. Upravo to je pokazatelj koliko su ljudi ovdje radišni i inovativni te vole svoj kraj. Drago mi je da smo danas i na ovom djelu radnog sastanka raspravili teme koje se odnose na buduću suradnju i gospodarskog i obrazovnog razvoja sjevera. Smatram da se zajedno možemo lakše izboriti za važne projekte – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Organizator manifestacije Špancirfest je Turistička zajednica Grada Varaždina pa je u obilazak dužnosnike provela direktorica Jelena Toth.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice