HR EN

Grad Koprivnica

Obilazak radova škole na Podolicama

Gradnja škole na Podolicama dobro napreduje, radove je obišao gradonačelnik Mišel Jakšić

Gradnja škole na Podolicama odvija se u skladu s usvojenim terminskim planom i škola će biti spremna primiti prve učenike već ove godine. Radove je danas, 16. veljače obišao Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice sa suradnicima.

Radovi napreduju sukladno zadanim rokovima i obećanje koje smo dali, da ćemo ovu jesen imati učenike i učenice u potpuno novoj školi na Podolicama, ćemo zajedno za njih i ostvariti – kazao je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice.

Radovi na izgradnji započeli su 10. svibnja, kada je u temelje škole položena vremenska kapsula koju su izradili vrtićarci Dječjeg vrtića Tratinčica, objekta Vjeverica.

Trenutno se izvode radovi na postavljanju keramike i pregradnih zidova, gletaju se unutarnji zidovi te izvode elektroinstalacije, strojarske instalacije grijanja i ventilacije. Također, uređuje se okoliš škole te izvode potporni zidovi i vanjske stepenice.

Vrijednost investicije na Podolicama je gotovo 51 milijun kuna s PDV-om.

Škola je namijenjena za provedbu jednosmjenske nastave s kapacitetom 16 razrednih odjeljenja, od čega će osam biti namijenjeno za razrednu, a osam za predmetnu nastavu. Škola će moći primiti 448 učenika.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice