HR EN

Grad Koprivnica

Panel diskusija - Razvojna strategija grada

Grad pokrenuo izradu nove Strategije razvoja – održana panel diskusija „Koprivnica 2030.“

Grad Koprivnica je započeo proces izrade nove Strategije razvoja grada Koprivnice koja će definirati smjer razvoja do 2030. godine. Tijekom tog procesa, utvrdit će se nove smjernice i definirati strateški ciljevi koji će pridonijeti održivom, uključivom i pametnom razvoju grada.

U cilju kvalitetnije i obuhvatnije razrade Strategije, Grad Koprivnica organizirao je panel diskusiju pod nazivom „Koprivnica 2030“.

Na panel diskusiji sudjelovali su predstavnici iz sektora obrazovanja, gospodarstva, kulture, civilnog društva, udruga i sporta. Svaki od sudionika, izložio je svoje stavove trenutne situacije u sektoru iz kojeg dolazi, ali i prijedloge kako određene segmente popraviti. Panel diskusiji sudjelovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić.

Bitno je da se u razradu ovog važnog dokumenta uključe predstavnici različitih sektora te međusobnom raspravom, idejama, prijedlozima, ali i kritikama daju temelj razradi Strategije – naglasio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Panel diskusiju imali su priliku pratiti i građani i to putem You Tube kanala Grada Koprivnice. Najavljeno je također kako će se za potrebe izrade nove gradske strategije  održati niz tematskih radionica, upitnika i slično, jer cilj je da se u kreiranje iste uključi što veći broj sudionika.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice