HR EN

Grad Koprivnica

Franjo Ožbolt Cinober preuzeo vlast u Koprivnici

Po dobrom starom običaju, danas je došlo do mirne predaje vlasti maškarama, odnosno Cinoberu.

„Prvo bumo vas novinare podmitili. Drugo nam preveč niti ne treba. Samo bute lepe stvari pisali o nami. Haaah…kak’ se šika vlasti koja ništ’ ne dela, tak bumo i mi delali“, bila je prva poruka s kojom je Franjo Ožbolt došao preuzeti vlast od aktualnog gradonačelnika Mišela Jakšića.

„Pročelnike i se ove druge šefe, nje bumo deli v jen tim kaj budu mislili o virusima i protiv njih se borili. Nije samo v pitanju korona virus. Ima tu karijerističkih virusi, pak onda korupcijskejuv virusi, kriminalističkejuv i tak sih ostalih virusi“, nadodao je Ožbolt.

Nakon dugih godina samovanja, „novi“ gradonačelnik je javnosti predstavio i svoju novu pomoćnicu, tajnicu, sve u jednoj ženi, Fiku Prkačevu.

Javnosti je predstavljena i nova valuta – „Rvatski Cinober“.

„ V idućim danima dok bum ja vladal, ne da budu med i mleko tekli, nego budu penezi u vodotoku tekli“, obećanje je „novog“ gradonačelnika.

Nakon svih odaslanih poruka i obećanja, gradonačelniku Mišelu Jakšiću nije preostalo ništa drugo, već da preda ključ Grada u ruke Franje Ožbolta Cinobera, koji će suvereno vladati u idućih osam dana.

Ponovna primopredaja vlasti spektakularno će se održati na središnjem Zrinskom trgu , u subotu 22. veljače od 11 sati gdje se očekuju mnogobrojne maskirane povorke. Suđenje Fašniku i njegovo spaljivanje najavljeno je za 12.30 sati.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice