HR EN

Grad Koprivnica

Europe Goes Local

Europe Goes Local – studijsko putovanje u Karlovac

Dana 15.6.2022 godine u sklopu projekta Europe Goes Local koji se provodi kroz Savjet mladih Grada Koprivnice održano je studijsko putovanje u Karlovac. Na studijskom putovanju sudjelovali su predstavnici Grada Koprivnice, Savjeta mladih i udruga koje sudjeluju u projektu.

Po dolasku u Karlovac u prostorijama udruge KA-MATRIX predstavnike grada je dočekao Denis Mikšić, programski voditelj Udruge KA-MATRIX i koordinator saveza udruga i platforme Kaoperativa. Udruga se nalazi u prostorima bivše vojarne (bivših vojnih stanova) od 2010. godine. Predstavnici grada obišli su prostore na kojima karlovačka udruga djeluje te se upoznali s programima koji se provode.

Nakon posjeta Karlovcu, svega viđenoga i prezentacije Denisa Mikšića o prednostima ovakvih prostora, održan je interni sastanak u Koprivnici na kojem se raspravljalo o tome što izvesti u javnom prostoru Koprivnice, a u cilju da ga koriste mladi. Prijedlog je uređenje vanjskog prostora ispred Foruma udruga nezavisne kulture – FUNK koji se nalazi u Kampusu i u kojem se okupljaju studenti i mladi. Ideja je urediti vanjski multifunkcionalni dnevni boravaka, s (pametnim) klupama i stolovima, natkrivenim dijelom (kupolom), zelenom ogradom, vanjskom binom.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice