HR EN

Grad Koprivnica

Proslava Dana grada na Zrinskom trgu

Druženjem na Zrinskom trgu obilježen Dan grada

Ples, pjesma, recitacija, prigodni sajam te humanitarna prodaja jabuka obilježili su današnje druženje na središnjem gradskom trgu.

Na izložbeno prodajnom sajmu sudjelovala je oko 50 izlagača i to predstavnika udruga, obrtnika, domaćih radinosti i OPG-ova.

Za prigodni nastup pobrinuli su se učenici Osnovne škole Braća Radić i Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, zatim vrtićarci iz vrtića Tratinčica, Igra, Smiješak i Svetog Josipa te plesači Dječjeg kluba Tratinčica, plesnog studija Jump, plesne skupine Sweet beat te Mažoretkinje grada Koprivnice. Program je vodila Ariana Šandl, ravnateljica Umjetničke škole Koprivnica.

Održana je i humanitarna prodaja jabuka kojom je za mladog Leona Šprema (7) prikupljeno 7.150 kuna. Jabuke je i ove godine za potrebe provedbe akcije donirao Obrt Jara iz Novigrada Podravskog, a u prodaji su sudjelovali koprivnički gradski vijećnici i studenti.

Događaju su prisustvovali i gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Ksenija Ostriž i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal te župan Darko Koren i njegov zamjenik Ratimir Ljubić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice