HR EN

Grad Koprivnica

Društvo naša djeca uz pomoć Supernove darivali djecu

U sklopu nacionalne kampanje „Širimo radost“, grupa Supernova donirala je krajem prošle godine novčana sredstva za pomoć potrebitim obiteljima sa željom doprinosa razvoju i poboljšanju kvalitete života hrvatskih građana. Među nekoliko udruga kojima su odobrene donacije ponovo se našlo i koprivničko Društvo naša djeca, što je zasigurno još jedna potvrda ugleda kojeg DND uživa ne samo u Podravini, nego i šire. Društvo naša djeca čije projekte tijekom godine podržavaju i Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija, tako je dobilo priliku uljepšati početak godine 11 obitelji s ukupno 23 djece. Obitelji su odabrane uz pomoć Odsjeka za socijalnu zaštitu Grada Koprivnice,  a uručene poklon bonove mogu koristiti u svim trgovinama Supernove. Donacija je razveselila i velike i male.

“Ovaj poklon došao nam je posve neočekivano, bonovi će nam dobro doći za kupnju obuće”, rekla je baka jedne djevojčice koja je u znak zahvalnosti na prigodno druženje donijela svoj crtež.

Uz kartice Supernove, obiteljima su uručene i slikovnice, dar jedne bivše rukometašice pa je radost djece bila još veća.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice