HR EN

Grad Koprivnica

Norijada 2022

Dogovorena norijada – maturanti opet slave na Bašći

Danas, 16. svibnja gradonačelnik Mišel Jakšić održao je sastanak s predstavnicima maturanata koji polaze srednje škole na području grada Koprivnice. Uz predstavnike maturanata sastanku su prisustvovali i ravnatelji škola te predstavnici Policijske postaje Koprivnica. Sastanak je održan kako bi se dogovorio način proslave završetka srednjoškolskog obrazovanja, tzv. norijada.

Čestitam vam što ste došli do kraja svog srednjoškolskog obrazovanja. Želim vam da uspješno položite maturu te upišete željene fakultete, a onima koji će krenuti tražiti posao želim da se što prije zaposle – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić te započeo raspravu vezano uz organizaciju norijade.

Nakon što su maturanti iznijeli svoje prijedloge dogovoreno je da će zadnji dan nastave za maturante, 25. svibnja biti organizirana proslava pod šatorom na Bašći u Koprivnici. Također, dogovoreno je da će muziku puštati DJ.

Maturantima su se obratili i predstavnici policije. Poručili su im da će cijelo vrijeme biti uz njih, paziti da im se nešto ne dogodi te su istaknuli kako je važno da u njima vide sigurnost i da im se obrate u slučaju eventualnih problema.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice