HR EN

Grad Koprivnica

Najdječje djelo

Dodijeljena nagrada za Najdječje djelo

Grad Koprivnica zajedno s Društvom naša djeca je i ove godine proveo projekt „Veliko srce koprivničkog djeteta“. U sklopu istog u utorak, 21. prosinca u dvorani Domoljub dodijeljena je nagrada za Najdječje djelo u 2020./2021. godini.

Za nagradu Najdječje djelo nominirani su bili učenici 6. b razreda Osnovne škole Braća Radić za svoj doprinos u osvještavanju ljudi o nasilju s kojim se djeca susreću, zatim 4. c razred Osnovne škole Đuro Ester za svoj humanitarni rad te pomaganje djeci u školama pogođenim potresom te 2. c razred Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski za promociju grada, humanitarni rad te pomaganje sugrađanima.

Nagradu za Najdječje djelo osvojio je 2. c razred Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, a nagradu su uz učenike preuzele ravnateljica Gordana Gazdić-Buhanice i učiteljica Đurđica Pošta.

Svi nominirani dobili su zahvalnice i male poklon pakete Podravke, dok je a pobjednički razred osvojio putovanje po svom odabiru.

Ispred Grada Koprivnice svečanosti je prisustvovao predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal.

Okupljenima su se obratili i nagrade uručili dječji gradonačelnik Gregor Gašparić i predsjednica Društva naša djeca Koprivnica Jadranka Lakuš.

Svečanosti programa svojim nastupima doprinijeli su i polaznici Umjetničke škole Fortunat Pintarić.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice