HR EN

Grad Koprivnica

Dobrovoljno vatrogasno društvo Herešin održalo Izvještajnu godišnju skupštinu

U Društvenom domu u Herešinu, jučer je održana Izvještajna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Herešin. Podneseno je Izvješće o radu društva za proteklu 2019. godinu, kao i financijsko te Izvješće verifikacijske komisije od strane predsjednika DVD-a Herešin Josipa Lončarića. Uz prijedloge i prezentacije, jednoglasno je prihvaćen financijski plan, kao i plan rada za 2020. godinu u koji spadaju osposobljavanje članova društva, uređenje spremišta i ostalih prostorija, sudjelovanje na natjecanjima, organizacija pasivnog dežurstva u žetvenoj sezoni na području Herešina, nabava vatrogasne opreme, radnih i svečanih uniformi te nabava kombi vozila.

Članovima i gostima DVD-a Herešin u ime  Grada Koprivnice, obratila se zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, koja je ujedno i kuma DVD-a Herešin.

Zaista možemo svi biti sretni što imamo toliko kvalitetnih vatrogasnih društava na našem području. To znači da mnogo ljudi odvaja dio svojeg slobodnog vremena kako bi služilo i pomagalo drugima u nevolji, ako do nje dođe. Isto tako, izuzetno sam ponosna što ste mi prije nekoliko godina ukazali čast da postanem dio vas, odnosno, kuma vašeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva ovdje u Herešinu na što sam zaista ponosna i još jednom vam hvala na tome“, poručila je, između ostalog, okupljenima u govoru zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Uz mnogobrojna prijateljska  Dobrovoljna vatrogasna društva, skupštini su prisustvovali predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić i tajnica Ines Štefanić, inspektor za vatrogastvo Sthepan Lončar i predsjednik MO Herešin Ivan Lončarić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice