HR EN

Grad Koprivnica

Do 29. veljače prijave za izbor najboljih koprivničkih volontera u 2019. godini ‘Zlatni vol’

Svečana dodjela nagrada i priznanja “Zlatni vol” održat će se u subotu, 7. ožujka 2020. s početkom u 18:00 sati u dvorani Doma mladih.

Kandidati koji su se u protekloj, 2019. godini iskazali svojim volonterskim angažmanom mogu biti prijavljeni u četiri kategorije:

  • Zlatni vol za starije od 29 godina,
  • Zlatni volek za mlađe od 29 godina
  • Zlatno krdo za manifestaciju koju su proveli volonteri
  • Zlatna volonterska knjižica za najveći broj skupljenih sati u volonterskoj knjižici

Pravo predlaganja volontera imaju udruge, institucije i tvrtke s područja grada Koprivnice koje su organizirale volontiranje u protekloj godini uz napomenu, da volonter ne mora biti član udruge koja ga predlaže.

Udruga, institucija ili tvrtka može predložiti po jednog kandidata u svakoj kategoriji, a za nominaciju je potrebno priložiti kratak prikaz (do 2000 znakova) njegovih/njezinih prošlogodišnjih dostignuća, kontakt volontera koji se predlaže i njegovu fotografiju.

Prijave se trebaju dostaviti do 29. veljače 2020. godine na e-mail adresu volonterski.centar.kc@gmail.com.

Svi nominirani kandidati će primiti priznanja, a najbolji izabrani volonteri će dobiti i skulpture koje je izradio Dragutin Ciglar te vrijedne nagrade sponzora.

Udruga Kopriva kroz svoj program Volonterskog centra Koprivnice ovaj svečani događaj, koji predstavlja lokalne volonterske nagrade, organizira po peti put dok samo nagrađivanje u ovom obliku postoji još od 2005. godine i tako predstavlja dugu pozitivnu tradiciju koju je pokrenula Udruga mladih Koprivnice (UMKo) ove godine se održava jubilarni 15. put.

Organizacijom manifestacije Zlatni vol želi se istaknuti i nagraditi društveno koristan rad kao poželjan način ponašanja i socijalnog djelovanja te motivirati postojeće volontere koji su nesebično uložili svoje vrijeme, znanja i vještine na daljnji angažman, ali i građane na uključivanje u ovakvu vrstu društvenog aktivizma. Volonteri su najveće blago zajednice zato što kao poklon daju najvrjednije što imaju, svoje slobodno vrijeme. Osnovni cilj ove manifestacije je svečano slaviti volontere i njihova postignuća, učiniti njihov rad vidljivim, promovirati volonterstvo te učiniti volontere novim zvijezdama Koprivnice.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice