Dječja predstava „PUŽ“ Kazališta Mala Scena iz Zagreba


Objavljeno: 21.11.2017 — Pregledano: 404 puta

POZIVAMO VAS NA DJEČJU PREDSTAVU „PUŽ“

DOMOLJUB / Starogradska 1 / Koprivnica

25. studenog (subota) u 11:00 sati

 

25. studenog u 11:00 sati u dvorani Domoljub u Koprivnici u sklopu manifestacije Noć kazališta pogledajte dječju predstavu „PUŽ“ Kazališta Mala Scena iz Zagreba u režiji poznatog koreografa Staše Zurovca.

Tekst predstave potpisuje Maja Hrgović, hrvatska spisateljica koja je kazališnoj publici poznata po romanu “Živjet ćemo bolje” koji je nedavno uprizoren u ZKM-u. “Puž” je namijenjen djeci starijoj od tri godine. Na dinamičan način opisuje shvaćanje odrastanja iz obiteljske perspektive. Na jednoj je strani razigrani dječak Ivan (Paško Vukasović) čiji je svijet prepun mašte i snova, dok se na drugoj strani priče nalazi njegova starija sestra Nora (Sanja Milardović) koja smatra da trebaju što prije odrasti, učiti odrasle riječi, geste i obrasce ponašanja.

“Puž” je predstava koja prikazuje nedostatke odraslog svijeta te podsjeća djecu, kao i odrasle, da treba biti dijete sve dok se to može, te da žurba općenito, ne samo žurba u svijet odraslih, nije nužna. Štoviše, ona može biti i loša zbog svih propuštenih stvari na koje se nismo obazirali prilikom traganja za nekim većim ciljem. (Sara Livljanić, Ziher.hr).

Predstava je kombinacija glume, plesnog pokreta i pjevanja. Skladatelj je Marjan Nećak, a bajkovitu scenografiju i kostimografiju osmislili su Žorž Draušnik i Bjanka Adžić Ursulov.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn se mogu rezervirati telefonom 048 222 390 ili na mail kultura@pou-kop.hr ili kupiti na blagajni Domoljuba.