HR EN

Grad Koprivnica

DV Tratinčica upisi

Digitalizacija upisa u DV Tratinčica i vrtić COOR Podravsko sunce

Dječjem vrtiću “Tratinčica” i Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce” odobren je projekt u sklopu kojeg će u potpunosti digitalizirati upise u vrtić. Riječ je o projektu “Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ koji provodi Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva.

Cilj projekta je uključiti ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u informatizirani sustav za prijavu i upis djece u vrtić.

Kroz projekt vrtićima je omogućeno korištenje e-usluge, edukacija zaposlenika vrtića za korištenje e-usluga; korisnička podrška za provođenje projektnih aktivnosti, evaluacija, edukacija i korisnička podrška imenovanih stručnjacima za tehničku podršku i slično. Vrtićima je također osigurana računalna oprema.

Ovaj projekt roditeljima će pojednostaviti upis i prijavu u Dječji vrtić “Tratinčica” i vrtić Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce”. Administracija se pojednostavljuje tako da se upotrebljavaju postojeći podatci iz temeljnih registara različitih tijela državne uprave, odnosno sustav će omogućiti krajnjim korisnicima korištenje javnih usluga upisa sa što manje dodatnih administrativnih obveza.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice