Članice Klizačko-koturaljkaškog kluba Medveščak nastupile na koprivničkom klizalištu


Objavljeno: 30.01.2012 — Pregledano: 78 puta

Ove su subote članovi Klizačko – koturaljaškog kluba Medveščak u suradnji s Gradskom turističkom zajednicom nastupili na Gradskom klizalištu te najavili formalni kraj sezone klizanja.

Bez obzira na izuzetno hladno predvečerje, mnogobrojna je publika sa zanimanjem i oduševljenjem pratila nastupe mladih klizačica koje su elegantnim i gracioznim pokretima umjetničkog klizanja plijenile pozornost, a po prvi puta u Koprivnici je nastupila i jedna seniorska reprezentativka – Ema Lipovšćak.

Gosti su nakon nastupa izrazili zadovoljstvo samom organizacijom i prihvaćenosti od strane domaćina, a naročito su bili oduševljeni lokacijom klizališta u samom središtu Grada, što su usporedili s nekim Europskim gradovima. Najavili su buduću suradnju kao i želju za nastup na otvorenju 9. sezone klizanja u prosincu ove godine.

Ovim programom, bez obzira što je najavljen formalni kraj sezone klizanja, klizanje u Koprivnici ne završava, već će potrajati još idućih desetak dana, odnosno sve dok bude niskih temperatura koje će održavati led.