HR EN

Grad Koprivnica

Mišel Jakšić

Čestitka gradonačelnika Mišela Jakšića povodom Svjetskog dana učitelja

Poštovani učitelji, odgojitelji, nastavnici, profesori i stručni suradnici,

nova školska godina u Koprivnici je započela velikim događajima – otvorena je nova moderna Osnovna škola „Podolice“, dvije osnovne škole prešle su u jednosmjenski način rada i povećali smo kapacitet Dječjeg vrtića „Tratinčica“ otvaranjem dviju novih odgojnih skupina na Vinici. Ovo je velik i značajan korak u povećanju kvalitete odgoja i obrazovanja u našem gradu i osobno me veseli što svi zajedno sudjelujemo u tome.

Iako školu ne čine samo prostori i oprema, iznimno nam je važno osigurati uvjete rade za odgoj i obrazovanje u 21. stoljeću, ali i stvoriti poticajnu okolini kako bi se vi, učitelji, nastavnici, profesori, edukacijski rehabilitatori, stručni suradnici, ali i sve administrativno i tehničko osoblje, mogli posvetiti svojem zvanju i radu. Upravo ste vi zaslužni za nova znanja, iskustva i spoznaje koja stječu učenici prilikom boravka u odgojno-obrazovnim ustanovama, ali i za smijeh, veselje i igru u našim vrtićima, školama, centrima. Neizmjerno vam hvala na tome.

U novoj školskoj godini želim vam mnogo uspjeha, kreativnosti, mudrosti i strpljenja u radu s djecom, ali i u suradnji sa svojim kolegama i roditeljima. Temelje koje gradite ulog su u budućnost našeg društva i u tom procesu uvijek ćemo vam biti potpora.

Povodom 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, želim vam u svoje osobno ime i u ime svojih suradnika izraziti zahvalnost, poštovanje za trud i rad koji ulažete kako biste našoj djeci prenijeli znanja, vještine i vrijednosti potrebne za izgradnju bolje i sretnije budućnosti.

Sretan vam vaš dan, sretan vam Svjetski dan učitelja!

GRADONAČELNIK:

Mišel Jakšić, dipl. oec.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice