HR EN

Grad Koprivnica

Besplatne radne bilježnice za sve koprivničke osnovce

Grad Koprivnica i ove školske godine za sve učenike osnovnih škola osigurat će radne bilježnice za obvezne i izborne predmete. Pravo na iste imaju učenici polaznici škola čiji je Grad osnivač i to Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“, Osnovne škole „Braća Radić“, Osnovne škole „Đuro Ester“ i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce Koprivnica. Prvog dana škole potrebne radne bilježnice osnovce će dočekati na njihovim klupama.

Za potrebe nabave radnih bilježnica Grad je u Proračunu osigurao 657.000 kuna.

Pravo na radne bilježnici ostvaruju i učenici s prebivalištem na području Grada Koprivnice, a koji su polaznici osnovnih škola kojima Grad nije osnivač i to pod uvjetom da imaju prijavljeno prebivalište na području grada Koprivnice u trajanju od najmanje šest mjeseci, zatim ako ne postoji dvostruko financiranje troškova nabave radnih bilježnica te da je utvrđena jednakost ili istoznačnost naslova i nakladnika radne bilježnice u Konačnoj listi odabranih radnih bilježnica osnovne škole koju učenik polazi i računu o isporuci radnih bilježnica.

U tu svrhu u Proračunu Grada osigurano je pet tisuća kuna, a kako bi se ostvarilo pravo na financiranje potrebno je podnijeti poseban Zahtjev u Gradu.

Cilj ovih odluka je poduprijeti  standard roditelja i tako podići kvalitetu života građana grada Koprivnice.

Detalji Odluka nalaze se na sljedećem linku. https://koprivnica.hr/javni-pozivi-i-natjecaji/financiranje-troskova-nabave-radnih-biljeznica-za-ucenike-s-prebivalistem-na-podrucju-grada-koprivnice-a-polaznike-osnovnih-skola-kojima-osnivac-nije-grad-koprivnica/

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice