HR EN

Grad Koprivnica

50. obljetnica Kluba liječenih alkoholičara Centar iz Koprivnice

Klub liječenih alkoholičara Centar iz Koprivnice, velikom je  svečanošću u Domu mladih obilježio 50 godina rada i djelovanja. Svečanosti su uz članove, njihove obitelji, prijatelje i liječnike prisustvovali načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Hvala svima vama koji ste večeras svojim dolaskom dali podršku ljudima koji svojim radom, trudom i ljubavlju daje sve od sebe da bi ovaj klub već punih 50 godina bio jedna aktivna udruga koja nam puno znači u svakodnevnom radu kada pričamo o edukaciji i prevenciji. U zadnjih nekoliko godina nezaobilazan su dio naših važnijih gradskih događaja i manifestacija te im zato još jedno veliko hvala i na tome“,rekao je u svome pozdravnom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić, nakon kojeg mu je predsjednik Kluba liječenih alkoholičara Centar Alen Dedi uručio Zahvalu za dugogodišnju potporu Grada u radu Kluba.

Veliku obljetnicu Kluba svojim bogatim kulturno-umjetničkim programom uveličali su članovi KUD-a „Zrin“ iz Legrada te članovi samog Kluba sa nekoliko recitala.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice