HR EN

Grad Koprivnica

21. tradicionalno Jagnjedovečko kolinje

21. tradicionalno “Jagnjedovečko kolinje”

21. tradicionalno „Jagnjedovečko kolinje“ održalo se jučer u subotu, 16. studenoga u Društvenom domu u Jagnjedovcu. U bogatom kulturno-zabavnom programu te „finim“ jelima koje su spremile vrijedne kuharice “jagnjedovečkih žena““, uživalo je 30-ak udruga s područja naše županije te mnogobrojni gosti i uzvanici. Na početku programa, riječima zahvale obratila se predsjednica Udruge žena „Hrvatska ruža“ iz Jagnjedovca Davorka Gregurek, dok se u ime Grada Koprivnice obratio gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Jako mi je drago da ova manifestacija ima već jednu lijepu brojku iza sebe te da ju dolazi posjetiti sve veći broj udruga i gostiju. Isto tako sam sretan da smo mnogo toga napravili tijekom godine u Jagnjedovcu, što se tiče obnove i rekonstrukcije nekih puteva, i tu sigurno nećemo stati. Hvala policiji, vatrogascima, udruzi „Hrvatsko srce“ i njezinoj predsjednici te svim članicama i suradnicima na očuvanju ovakve jedinstvene tradicije kolinja koju imamo u našem kraju“, poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Jagnjedovečkom kolinju“ nazočio je i glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, predsjednik MO Jagnjedovec Kruno Višak te predstavnici DVD-a Jagnjedovec Renato Patrčević i Antonio Popijač.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice