HR EN

Grad Koprivnica

RADIONICA kojoj je cilj uređenje javnog prostora središnjeg dijela Kampusa (bivši poligon za prozivku u sklopu vojarne) te se poziva zainteresirana stručna javnost i korisnici kompleksa Kampus na sudjelovanje

Kampus d.o.o. za upravljanje i održavanje nekretnina, trgovačko društvo osnovano od Grada Koprivnice za upravljanje prostorom kompleksa Kampus u vlasništvu Grada Koprivnice, želi urediti centralni dio kompleksa. Tim povodom će se održati

R A D I O N I C A
kojoj je cilj uređenje javnog prostora središnjeg dijela Kampusa
(bivši poligon za prozivku u sklopu vojarne) te se poziva zainteresirana stručna javnost
i korisnici kompleksa Kampus na sudjelovanje

U sklopu kompleksa Kampus djeluju brojne udruge i različiti korisnici prostora koji imaju svoje različite potrebe te su upoznati sa izazovom površine koju je potrebno urediti. Participativnim pristupom kroz suradnju tih korisnika i struke želimo u najvećoj mogućoj mjeri stvoriti kvalitetan projektni zadatak i idejno rješenje na temelju kojeg će se u budućnosti razraditi projektna dokumentacija.

Svrha radionice:  Izrada idejnog rješenja na temelju participativnog pristupa. Idejno rješenje podrazumijeva mogućnost faznosti u izvedbi prvenstveno uvjetovanu parcijalnim i periodičnim financiranjima. U izradi su angažirani svi zainteresirani dionici (korisnici i stručnjaci). Rezultat je idejno rješenje na temelju kojeg se može izraditi glavni i/li izvedbeni projekt, procijeniti trošak te se može koristiti za pripremu investicije i prikupljanje financijskih sredstava.

Vrijeme i mjesto održavanja radionice:  Subota, 05.09.2020., u prostorijama Inkubatora – Coworking room – prizemlje (plava oznaka X na slici)

Trajanje radionice:   9:00 – 15:30 h

Kome je radionica namijenjena: Predstavnici korisnika kompleksa Kampus i zainteresirana stručna javnost.

Voditeljica:   Maja Kireta, arhitektica, projektantica, vodeća stručnjakinja europskog programa Urbact u području održivog urbanog razvoja i strateškog urbanog planiranja. Autorica je brojnih studija i programa arhitektonskih natječaja u fazi pripreme projekata od javnog interesa. Koautorica je publikacije „Smjernice za planiranje javnih prostora u Hrvatskoj“.

Sudjelovanje je dobrovoljno i bez naknade.

Mole se sudionici za pridržavanja svih epidemioloških mjera te da se prijave na mail: jelena.palfi@kampus-koprivnica.hr, maske za lice bit će osigurane za sve sudionike.

Direktor
Igor Bajalica, mag.oec.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice