HR EN

Grad Koprivnica

JAVNI POZIV za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja OKVIRNOG PLANA UPRAVLJANJA OKOLIŠNIM I DRUŠTVENIM RIZICIMA (ESMP) – KONTROLNA LISTA

JAVNI POZIV
za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja
OKVIRNOG PLANA UPRAVLJANJA OKOLIŠNIM I DRUŠTVENIM RIZICIMA (ESMP) – KONTROLNA LISTA.

Grad Koprivnica, Osnovna škola Podolice i Ministarstvo znanosti i obrazovanja uredili su međusobne odnose Sporazumom o realizaciji infrastrukturne komponente 2.1. i postupcima javne nabave roba i usluga te ustupanju javnih radova u sklopu Projekta „Hrvatska: Ususret održivom, pravednom i učinkovitom obrazovanju” iz Zajma Svjetske banke br. 9303-HR od 31.07.2023. godine.

Okvirni plan upravljanja okolišnim i društvenim rizicima pripremljen je kako bi se preliminarno procijenili utjecaji planiranih aktivnosti na okolišne i društvene aspekte. Radi se o okvirnom planu koji će se nakon detaljnih analiza svakog od podprojekta dodatno dorađivati i finalizirati te će biti dodatno definirani procesi te vremenski okvir.

Svi zainteresirani mogu tijekom trajanja prethodnog savjetovanja svoje primjedbe i prijedloge na Okvirni plan dostaviti putem obrasca za sudjelovanje u javnoj raspravi (u prilogu) na adresu e-pošte dunja.lukavecki@koprivnica.hr do zaključno 15. srpnja 2024. godine.

Nakon provedenog prethodnog savjetovanja Naručitelj će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge, izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti na svojoj internetskoj stranici te na internetskoj stranici OŠ Podolice.

PROČELNICA
Ana Mlinarić, dipl. soc. rad.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice