HR EN

Grad Koprivnica

Quest

Projekt QUEST će razviti alat za procjenu kojim će procijeniti i poboljšati kvalitetu održivog gradskog prometa. Na kraju procjene od strane ovlaštenog auditora, gradovi sudionici primiti će QUEST certifikat koji nagrađuje napore gradova da poboljšaju održivo prometno planiranje.

U budućnosti ovaj sustav ocjenjivanja omogućit će lokalnim zajednicama da ostvare potporu u okviru raznih europskih investicijskih programa. QUEST se zasniva na uspješnim iskustvima dosadašnjih alata za upravljanje gradskim prometom i okolišem, no on ne dodjeljuje samo oznaku kvalitete gradovima. Glavni je cilj pomoći gradovima u ostvarivanju poboljšanja prema održivijim sustavima gradskog prometa.

Grad Koprivnica jedini je predstavnik iz Hrvatske u projektu QUEST. Ovlašteni auditor za Grad Koprivnicu je mag. SebastianToplak sa mariborskog sveučilišta. U projektu Grad koprivnica ne ostvaruje financijsku potporu, već su ovlaštenom predstavniku Grada Koprivnice plaćeni troškovi sudjelovanja na treningu i konferenciji. U projektu sudjeluje 50 gradova, podijeljenih u nekoliko skupina prema različitim kriterijima. Grad Koprivnica uvršten je u skupinu koju čine gradovi Chomutov i Jihlava iz Češke, Treviso iz Italije, Inverness iz Velike Britanije, Velence iz Francuske, Kranj iz Slovenije,Szekesfehervar iz Mađarske i vodeći grad Gavle iz Švedske.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice