HR EN

Grad Koprivnica

U Bakovčicama održan 16. Međunarodni kviz znanja i prijateljstva “Hrvatska moja domovina” Bakovčica 2013

Već 16.-tu godinu za redom Mjesni Odbor Bakovčica u suradnji sa Gradom Koprivnica organizirao je Međunarodni kviz znanja i prijateljstva “Hrvatska moja domovina” Bakovčica 2013. U uvodnom dijelu učenici Područne škole Bakovčica izveli su kratki umjetnički program. Na poziv učitelja Radovana Kneževića na kvizu su sudjelovale škole: Hosletoppen skole-Baerum-Oslo-Kraljevina Norveška, Dvojezična nova sridnja škola Veliki Borištof-Republika Austrija, Osnovna škola “Milija Nikčević” Nikšić-Republika Crna Gora, Osnovna škola “Matija Gubec”-Tavankut-Republika Srbija i Osnovna škola Dragutina Tadijanovića-Vukovar-Republika Hrvatska.

U veoma zanimljivom, poučnom i edukativnom kvizu prvo mjesto osvojila je škola iz Kraljevine Norveške, drugo mjesto škola iz Republike Hrvatske i treće mjesto škola Iz Republike Hrvatske.

Kvizu su nazočili brojni prijatelji kviza, obnašateljica dužnosti gradonačelnika zamjenica gradonačelnika Vesna Želježnjak, predsjednik Gradskog vijeća Zoran Goršek, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Ankica Nježić i više veleposlanika.

Za vrijeme održavanja kviza voditelj Područne škole Bakovčica učitelj Radovan Knežević potpisao je povelje prijateljstva sa školama iz Kraljevine Norveške, Republike Austrije i Crne Gore.Tekst povelja glasi:Idejom prijateljstva djelovat ćemo na zbližavanju i boljem upoznavanju naših učenika i škola,kao i zemalja iz kojih dolazimo.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy