HR EN

Grad Koprivnica

Svečano otvoreno Europsko prvenstvo u kuglanju za slijepe i slabovidne

Svečanim programom u koprivničkom Domu mladih otvoreno je 16. IBSA Europsko prvenstvo u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe.

Dobrodošlicu u Grad Koprivnicu natjecateljima je zaželjela gradonačelnica Vesna Želježnjak. „Grad Koprivnica koji broji nešto više od trideset tisuća stanovnika uvijek je bio dobar domaćin te se nadam da će tako biti i ovaj puta. Nadam se da ćete se ugodno osjećati u našem gradu i da ćete sa žarom braniti boje svoje zemlje. Samim dolaskom na ovo natjecanje mnogo ste ostvarili i sve vas smatram pobjednicima“- istaknula je gradonačelnica Vesna Želježnjak. Ispred Grada Koprivnice, uz gradonačelnicu, prisustvovale su i zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec i pročelnica Jasmina Stričević.

Organizator ovog natjecanja je Hrvatski športski savez slijepih uz potporu Grada Koprivnice, Županije KC KŽ, Hrvatskog paraolimpijskog odbora, lokalnih sportskih saveza te donatora. Na EP nastupa oko 120 sportaša i službenih osoba iz 8 europskih zemalja. Hrvatska reprezentacija nastupa na ovom EP sa 17 kuglača i kuglačica. Natjecanje se u našem gradu odvija do 29. svibnja.

 

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy