HR EN

Grad Koprivnica

JAZZ KLUB KOPRIVNICA DONOSI NAM 4 IZUZETNA GLAZBENA DOGAĐANJA U SKLOPU KOPRIVNIČKOG LJETA 2014.

U sklopu Koprivničkog ljeta ove godine Jazz klub Koprivnica organizira 4 izuzetna glazbena događanja. Već 17. srpnja u atriju Doma mladih Koprivnica nastupit će naš mladi vibrafonist Vid Jamnik koji živi i radi u Bostonu, a kojeg je legendarni Boško Petrović osobno nazvao svojim nasljednikom. Uz njega će nastupiti i Ratko Zjača, internacionalni jazz glazbenik gitarist sa širokom diskografijom i bogatim glazbenim iskustvom.

U petak, 22. kolovoza na glazbeno putovanje odvest će nas „Jazzy Nyúl Project“, sastav koji čine iskusni hrvatski glazbenici iz sjevernog i istočnog dijela Hrvatske (Ferdinand Buhanec (bas), Vedran Zec (gitara), Davor Dedić (klavir) i bubnjar Robert Jambrušić). Oni se oslanjaju na vlastite ideje i kreacije pa u njihovu repertoaru prevladavaju skladbe članova sastava. Gitara, Fender Rhodes, Jazz Bass Fretless i metlice, to je zvuk ovog benda.

5. rujna u goste nam dolazi Luka Veselinović i njegov „Veselino Jazz Project“ u sastavu Adriano Bernobić (bubnjevi), Zvjezdan Ruzić (klavir), Lenart Krečić (saksofon), Branko Sterpin (truba) i Luka Veselinovic (bas). Predstavit će se originalnim kompozicijama sa cd-a „Magnetic Whale“.

I kao šećer na kraju ljeta, u petak, 12. rujna u atriju Dom mladih Koprivnica nastupit će Jasna Bilušić i njezin sastav “New Deal”  kojeg uz nju čine i njezini stalni suradnici pijanist Hrvoje Galler i kontrabasist Saša Borovec.

Jazz klub Koprivnica poziva Vas da dođete na ljetne koncerte i uživate uz live svirke naših najboljih jazz glazbenika na najljepšoj koprivničkoj ljetnoj otvorenoj pozornici.  Svi koncerti počinju u 21:00 sat.

PROGRAM

17. srpnja (ČETVRTAK) u 21:00h

Jazz klub Koprivnica

Atrij Doma mladih Koprivnica

Koncert „VID JAMNIK & RATKO ZJAČA“ – Vid Jamnik (vibrafon), Ratko Zjača (gitara)

Ulaz je besplatan.

22. kolovoza (PETAK) u 21:00h

Jazz klub Koprivnica

Atrij Doma mladih Koprivnica

Koncert „JAZZY NYUL PROJECT“ – Ferdinand Buhanec (bas), Vedran Zec (gitara), Davor Dedić (klavir) i Robert Jambrušić (bubnjevi)

Ulaz je besplatan.

5. rujna (PETAK) u 21:00h

Jazz klub Koprivnica

Atrij Doma mladih Koprivnica

Koncert „VESELINO JAZZ PROJECT“ – Adriano Bernobić (bubnjevi), Zvjezdan Ruzić (klavir), Lenart Krečić (saksofon), Branko Sterpin (truba) i Luka Veselinovic (bas)

Ulaz je besplatan.

12. rujna (PETAK) u 21:00h

Jazz klub Koprivnica

Atrij Doma mladih Koprivnica

Koncert „JASNA BILUŠIĆ & NEW DEAL“ – Jasna Bilušić (vokal),Hrvoje Galler (klavir), Saša Borovec (kontrabas)

Ulaz je besplatan.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy