Učenice OŠ „Braća Radić“ su državne prvakinje u atletici


Objavljeno: 24.05.2019 — Pregledano: 72 puta

Učenice Osnovne škole „Braća Radić“ Koprivnica osvojile su naslov državnih prvakinja u kraljici sportova, atletici!

Od 20. do 21. svibnja 2019. godine u Splitu održala se Državna završnica osnovnih škola Republike Hrvatske u atletici. Pravo sudjelovanja na Državnoj završnici učenice Osnovne škole „Braća Radić“ Koprivnica stekle su osvojenim prvim mjestom na županijskom natjecanju. Već godinama su među najboljima, no medalja nikako da dođe u njihove ruke. Međutim, ove su godine pokazale i dokazale da su najbolje.

Učenice Rajna Perošić, Anja Slavinić, Zoa Sever, Tea Šaško, Nika Kušter, Tara Đelekovčan, Lea Hrupec, Marija Gašparić, Matea Petričević i Sandra Tot pokazale su da se trud, rad, upornost i neizmjerna želja uistinu isplati. Pehar, medalje, plaketa te naslov državnih prvakinja ove su godine došli u Osnovnu školu „Braća Radić“ Koprivnica, gdje zasluženo i pripadaju.

Neizmjerna je bila sreća i ponos njihove mentorice, Jasmine Markić, kada su ekipu Osnovne škole “Braća Radić” Koprivnica pozvali da se popne na pobjedničko prijestolje i preuzme nagrade. Svojim fair play ponašanjem učenice su pokazale da su prave prvakinje te su primile veliki pljesak i brojne čestitke od mentora i natjecatelja iz svih županija.