U organizaciji Grada Koprivnice održan „Tulum izvrsnosti“ u Domu mladih za 460 učenika i mentora


Objavljeno: 12.06.2019 — Pregledano: 275 puta

Grad Koprivnica i ove je godine organizirao nagrađivanje najboljih učenika osnovnih i srednjih škola te njihovih mentora. Tim povodom gradonačelnik Mišel Jakšić održao je prijem „Tulum izvrsnosti“ za učenike i mentore koji su postigli zapažene rezultate na županijskim, državnim i  međunarodnim učeničkim natjecanjima, njih ukupno 460.

Podjeli nagrada uz koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića prisustvovale su i zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž te pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

Za prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima učenici su nagrađeni s poklon bonom u knjižari u vrijednosti 250 kuna, za prva tri mjesta na državnim natjecanjima s 200 kuna, a za prvo mjesto na županijskom sa 150 kuna te ulaznicama za kino „Velebit“ i Gradske bazene „Cerine“. Novost ove godine je, da je nagrađeno devetero učenika koji su sudjelovali na više natjecanja i njima je dodijeljen bon u vrijednosti 400 kuna u Pink Panteru, iskaznica za kino “Velebit” koju mogu koristiti do kraja 2019. godine i mjesečnu ulaznicu za bazene. Uz sve to, dobili su i majice s natpisom „I ja sam izvrstan“ i „I ja sam izvrsna“.