HR EN

Grad Koprivnica

Svečanom akademijom obilježen Dan Osnovne škole Đuro Ester

Svečanom akademijom obilježen Dan Osnovne škole Đuro Ester

Svečanom akademijom u dvorano Domoljub obilježen je Dan Osnovne škole Đuro Ester. Uz obilježavanje 63. Dana Škole obilježeno je i 40 godina prijateljstva s Osnovnom školom Olge Meglič iz Ptuja te 10 godina Učeničke zadruge Đurđica.

Na samom početku svečanosti podijeljene su zahvalnice za uspješne rezultate i doprinos ugledu škole učenicima koji su sudjelovali na županijskim i međunarodnim natjecanjima.

Posebno emotivno ravnateljica Sanja Prelogović se obratila okupljenima. Naime, ovaj Dan škole slavi se posljednji puta u ovakvom učeničkom i nastavničkom sastavu jer od iduće školske godine dio učenika i nastavnika prelazi u novu osnovnu školu na Podolicama.

Život je ispit i ništa u našim životima nije nevažno, sve ima smisla i ništa nije slučajno. Svaki dan je važan, svaka sekunda je prilika da budemo još bolji, povezaniji i iskreniji i mi odrasli, djeca, roditelji. Te životne vrijednosti njegovali smo u našem kolektivnu – kazala je ravnateljica Sanja Prelogović te zamolila učitelje i nastavnike da i dalje grade ovakav kolektiv bez obzira u kojoj školi će raditi.

Ispred Grada Koprivnice svečanosti je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Veliko hvala onima koji su nas danas ovdje okupili, a to su naši učenici i učenice sa svojim nastavnicima i nastavnicama te stručno i tehničko osoblje predvođeno ravnateljicom Sanjom Prelogović. Veliko hvala i svim prijašnjim generacijama koje su stvarale ovu školu i stvarale dobar i pozitivan duh škole. Ono što me posebno veseli je da smo ostvarili obećanje staro 40 godina, a to je nova sportska dvorana škole. Također uredili smo okoliš škole, pripremili dokumentaciju za energetsku obnovu, a od iduće školske godine zahvaljujući izgradnji nove škole na Podolicama Osnovna škola Đuro Ester kreće s jednosmjenskom nastavom – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Obilježavanjem dana škole započelo se početkom tjedna i to humanitarnom prodajom igračaka, sportskim danom, otvorenjem novouređenog prostora uz školu te radionicama i priredbom.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice