“Norijada” i ove godine na Bašći


Objavljeno: 10.05.2018 — Pregledano: 51 puta

U povodu završetka školske godine tradicionalno, održan je sastanak predstavnika Grada Koprivnice i maturanata vezano uz organizaciju „Norijade“. Ispred Grada Koprivnice sastanak s maturantima i ravnateljima održali su gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec.

Želim vam da se ovih zadnjih dana dosita zabavite i opustite. Da pokažete Koprivnici, Koprivničankama i Koprivničancima te svim našim gostima da imamo krasne maturante, divne mlade ljude koji su u stanju se zabaviti, proveseliti, opustiti povodom kraja svojeg srednjoškolskog obrazovanja, ali isto tako da su u stanju pokazati ozbiljnost i prezentirati sebe kao i ono što su učili i stvarali ove četiri godine – maturantima je na početku kazao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Nakon pregovaranja, odlučeno je da će se ovogodišnja Norijada održati u 21. i 22. svibnja na koprivničkoj Bašći. Za potrebe proslave Grad će i ove godine osigurati šator veličine 600 metara četvornih. Maturante će zabavljati DJ i Tragovi.

Podržavamo i zahvaljujemo Gradu što skrbi za sadržaje koje su maturanti izabrali da obilježe kraj najtežeg obrazovanja – srednjoškolskog obrazovanja. Upravu tu pišete prvi test pred licem grada i građana grada Koprivnice – maturantima je poručio Vjekoslav Robotić, ravnatelj Gimnazije Fran Galović.

Kako bi maturanti na Bašći za vrijeme “Norijade” bili što sigurniji Grad će osigurati zaštitarsku uslugu, a na njihovu sigurnost pazit će i djelatnici policije te Hitne službe.