Mališani dječjeg vrtića “Igra” za svoje najdraže pripremili bogati program


Objavljeno: 09.06.2018 — Pregledano: 34 puta

Završnom predstavom u koprivničkom Domoljubu, danas 9. lipnja vrtićarci Dječjeg vrtića “Igra” oprostili su se od svoje najstarije skupine. Dvorana u kojoj se tražilo mjesto više ispunjena je bila smijehom i veseljem, a sve zahvaljujući bogatom programu koji su za okupljene pripremili mališani i odgojiteljice supina Leptirići, Balončići i Mišići. Bila je to ujedno prilika da se predstave svi projekti i programi koji se u vrtiću provode.

Naša četvrta pedagoška godina polako se bliži kraju. Nastojali smo izgrađivati odgojno-obrazovnu praksu koja je okrenuta djetetu te koja razvija njegovu samostalnost i odgovornost. U procesu razvoja našeg vrtića veliku pozornost posvećujemo novim spoznajama s područja ranog odgoja i obrazovanja. Razmjena različitih načina razmišljanja svakog od nas najviše pogoduje stvaranju kvalitetnijeg kurikuluma našeg vrtića – okupljenima je poručila Gabrijela Golub, ravnateljica vrtića. Ravnateljica je također istaknula kako osnovnim pokazateljima kvalitete rada vrtić smatra zadovoljstvo djece i roditelja.

Svečanosti su također prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić. Gradonačelnik Jakšić prilikom obraćanja zahvalio je vodstvu vrtića na predanom radu i doprinosu na području predškolskog obrazovanja u gradu Koprivnici te sudjelovanju na gradskim manifestacijama.