HR EN

Grad Koprivnica

Rukomet

Gradonačelnik Jakšić prisustvovao otvorenju Europskog kadetskog rukometnog prvenstva

U četvrtak 12. kolovoza započelo je Europsko kadetsko rukometno prvenstvo čiji su domaćini gradovi Koprivnica i Varaždin. Prvenstvo će trajati sve do 22. kolovoza, a na istom sudjeluje 16 reprezentacija.

U Koprivnici se utakmice igraju u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović. Snage su jučer odmjerile hrvatska i portugalska reprezentacija. U napetoj i uzbudljivoj utakmici Hrvatska je upisala prvu pobjedu i nadigrala Portugal rezultatom 35:31.

Ispred Grada Koprivnice svečanosti otvorenja i utakmici su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal i pročelnik Zdravko Punčikar, dok su ispred Koprivničko-križevačke županije prisutni su bili župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Inače Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija jedan su od partnera u organizaciji ovog Europskog kadetskog prvenstva.

Prvenstvo se nastavlja danas. Hrvatska reprezentacija u 20.30 sati odmjerit će snage s Austrijom.

Ulaznice se mogu kupiti putem servisa www.ulaznice.hr za sve utakmice M19 EHF EURO u Koprivnici i Varaždinu te na blagajnama dvorana i to sat vremena prije početka susreta.

Za kupnju ulaznice potrebno je imati EU digitalnu COVID putovnicu, PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati.

Cijene ulaznica za prvi krug natjecanja su 30 i 50 kuna, polufinale 50 i 70 kuna, a za finale od 70 do 100 kuna.

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, broj mjesta u koprivničkoj SD “Fran Galović” ograničen je na 400 sjedećih mjesta (teleskop tribine), a svi posjetitelji dužni su pridržavati se svih propisanih epidemioloških  mjera.

Informacije potražite sa službenoj stranici EHF-a  i na www.hrs.hr

Izvor fotografija: Grad Koprivnica i portal Drava.info, fotograf Valentino Štefanek

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice