Gradonačelnik Jakšić otvorio 16. Memorijal “Stjepan Paša”


Objavljeno: 26.05.2019 — Pregledano: 454 puta

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i mnogobrojnih sponzora,  a u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica, u nedjelju, 26. svibnja na igralištu Nogometnog kluba Miklinovec, održava se natjecanje za najmlađi uzrast dobrovoljnih vatrogasaca, vatrogasne mladeži djece, 16. Memorijal „Stjepan Paša“.

Na svečanom otvorenju prisustvovali su predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, zamjenik župana Ratimir Ljubić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Dario Jembrek. Čast da otvori Memorijal pripala je koprivničkom gradonačelniku Mišelu Jakšiću.

Kroz sva Dobrovoljna vatrogasna društva, Javnu vatrogasnu postrojbu te kroz ovakva natjecanja, Koprivnica s ponosom može reći da ima jednu od najboljih vatrogasnih zajednica u zemlji. Želim vam da nakon današnjeg natjecanja budete zadovoljni sa svojim rezultatom, a prije svega da se lijepo družite sa svojim prijateljima vatrogascima. Najvažnije je da smo se okupili ovdje kako bi svima pokazali da Hrvatsko vatrogastvo ima potencijala, svijetlu budućnost i da se ima čime ponositi. Posebno veliko hvala obitelji Paša što su kao i svake godine sa nama te proglašavam 16. Memorijal Stjepana Paše otvorenim“.

Na ovogodišnjem Memorijalu natječe se oko 300 natjecatelja iz 26 ekipa koje su stigle iz cijele „Lijepe naše“.