Civitas Dyn@mo


Objavljeno: 19.10.2013 — Pregledano: 304 puta

Projekt CIVITAS DYN@MO najveći je i najzahtjevniji projekt u kojemu Grad Koprivnica sudjeluje kao partner. Projekt je uključen u FP7 – 7. Okvirni program Europske unije kojim se financiraju znanstvena istraživanja i razvoj u funkciji konkurentnosti lokalnog gospodarstva na osnovi praktičnog korištenja najnovijih znanstvenih spoznaja.

Usmjeren je na razvoj najučinkovitijih mjera prometne održivosti na osnovi elektromobilnosti i planiranja održivog gradskog prometa, a odobren je u sklopu inicijative CIVITAS u ciklusu CIVITAS PLUS II ( 2012-2015). Projekt će se provoditi u četiri grada: Aachen, Palma de Mallorca, Gdynia i Koprivnica. Ukupna vrijednost projekta je oko 13,1 milijuna eura, s doprinosom Europske unije od  8,5 milijuna eura. Budžet Grada Koprivnice iznosi 920.000,00 eura, s doprinosom EU od 556.221,00 eura.

Lokalni partneri Grada Koprivnice u projektu su gradska poduzeća Kampus d.o.o. i  Komunalac d.o.o., Razvojna agencija sjever DAN, Čazmatrans Nova d.o.o. te  HŽ infrastruktura.

Provođenje projekta u Koprivnici obuhvaća 6 mjera:

Facebook stranicu projekta možete vidjeti ovdje.

Letak

PRIJEDLOG SUSTAVA JAVNOG PRIJEVOZA U KOPRIVNICI U DIPLOMSKOM RADU ŠVEDSKIH STUDENATA

www.civitas.eu

www.civitas.eu/content/dynmo