Udruga maturanata koprivničke Gimnazije


Alumni gymnasii Caproncensis

Udruga_maturanata_logoOvo je stranica Udruge maturanata Koprivničke gimnazije (lat. Alumni gymnasii Caproncensis), dobrovoljne, neprofitabilne udruge koja pruža podršku maturantima i učenicima Gimnazije “Fran Galović”. Pozivamo Vas da se upoznate s našim djelatnostima i da pronađete svoj interes u suradnji s nama.

Kao što je u Statutu Udruge navedeno, ciljevi Udruge su njegovanje ljubavi, zahvalnosti i odanosti Koprivničkoj gimnaziji, očuvanje tradicije Koprivničke gimnazije, promicanje ugleda današnje Gimnazije “Fran Galović” u nas i u svijetu, jačanje veze među maturantima, jačanje veze između maturanata i sadašnjih učenika Gimnazije “Fran Galović”, skrb za sportski i zdravstveni život sadašnjih gimnazijalaca, poticanje suradnje između Gimnazije i sličnih obrazovnih institucija i udruga, poticanje suradnje između Gimnazije “Fran Galović” i lokalne zajednice, davanje smjernica u vođenju škole, skrb za razvitak i napredak Gimnazije “Fran Galović” te osiguranje financijske podrške različitim programima i projektima.

Članovi naše Udruge mogu biti redoviti, dakle, svi koji su maturirali u ovoj instituciji, podupirući, članovi koji nisu maturirali u ovoj ustanovi, ali žele na neki način podržati rad Udruge te počasni članovi koji to mogu postati posebnim zaslugama.

Tijela upravljanja Udruge su Skupština, Predsjedništvo i Nadzorni odbor. Skupštinu Udruge čine svi članovi, a održava se jednom godišnje i to 10. studenog na dan osnivanja Udruge, kada će se organizirati Alumni dan ili Dan susreta svih maturanata Gimnazije. Članovi Predsjedništva, koji donose plan djelovanja Udruge, sastaju se najmanje tri puta godišnje, dok se članovi Nadzornog odbora sastaju prema potrebi.

Osim organiziranja Dana susreta svih maturanata Koprivničke gimnazije, Udruga priprema i druga događanja tijekom godine na koja ste svi najsrdačnije pozvani.

Zahvaljujemo se na Vašem interesu i pozivamo Vas da nam se pridružite. (pristupnica)

 

Adresa Udruge

Udruga maturana koprivničke Gimnazije
Dr. Željka Selingera 3a, 48000 Koprivnica
Tel.: 048 279 803; Fax: 048 279 817

Kontakt

Dr.sc. Ana Smontara, znanstvena savjetnica, predsjednica Udruge
Institut za fiziku, Bijenička cesta 46, 10 000 Zagreb
Tel. 01 469 8822 ; Fax: 01 469 8889
e-mail: ana@ifs.hr

Vjekoslav Robotić, prof., dopredsjednik Udruge
Gimnazija „Fran Galović“
Dr. Željka Selingera 3a, 48000 Koprivnica
Tel. : 048 279 803; Fax: 048 279 817
e-mail: vjekoslav.robotic@kc.t-com.hr