HR EN

Grad Koprivnica

Završeni radovi na zgradi inkubatora kreativnih industrija u Kampusu

Radovi na i oko zgrade inkubatora kreativnih industrija u koprivničkom Kampusu su završeni u dogovorenom vremenskom roku od strane izvođača radova križevačkog Radnika. Nakon predane sve tehničke dokumentacije potrebne za tehnički pregled, isti će uslijediti u skorije vrijeme. Unutarnje uređenje zgrade također je u punom zamahu, a slijedi još postavljanje uredskog namještaja i informatičke opreme.

Zgrada inkubatora kreativnih industrija prostirati će se na 1441,44 m2 te će osigurati 19 funkcionalno – prostornih jedinica za 40 poduzeća. Poslovni prostori su namijenjeni poduzetnicima koji djeluju u području kreativnih i IT industrija. Poslovni prostori su površine 13,70 m2 – 38,65 m2, a  daju se u zakup na vrijeme od pet (5) godina. Zakupnina za poslovne prostore biti će subvencionirana i iznosit će od 7,50 kn po m2 do 30,00 kn po m2 ovisno o starosti poduzeća. Troškovi režija nisu uračunati u zakupninu i zaračunavat će se dodatno.

Cilj projekta je stvoriti poticajno poslovno okruženje izgradnjom i opremanjem Inkubatora kreativnih industrija. Novi Inkubator postat će centralno mjesto za poduzetnike koji djeluju u području kreativnih industrija, a omogućiti će poticanje transfera znanja, internacionalizaciju, razvoj inovacija te umrežavanje domaćih i međunarodnih poduzetnika, PPI-jeva, istraživačkih centara, obrazovnih institucija i ostalih ključnih dionika.

 

 

 

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy