HR EN

Grad Koprivnica

Dan općine Peteranec

Zamjenica gradonačelnika prisustvovala svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Peteranec

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Peteranec u „Galeriji skulptura Ivan Sabolić“ obilježen je Dan općine Peteranec. Svečanosti je ispred Grada Koprivnice prisustvovala Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika.

Na samom početku okupljenima se obratio Ivan Derdić, načelnik općine Peteranec koji je istaknuo kako je prije godinu dana, nakon preuzimanja vlasti bio svjestan da neće biti lako. Kazao je kako je u proteklih godinu dana odrađeno i više posla nego što je bilo planirano. Prvo su krenuli u rješavanje imovinsko pravnih odnosa, a sve kao bi mogli provoditi projekte kojima je cilj povećanje kvalitete života. U planu je izgradnja novih igrališta, modernizacija javne rasvjete, obnova staza. Projekt Aglomeracije istaknut je kao jedan od najvećih, ali i važnijih jer zahvaljujući njemu dodatno će se podići kvaliteta života stanovnika općine.

Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika je prilikom obraćanja istaknula kako se nada da će Grad Koprivnica zajedno s općinama, među kojima je i Peteranec, uspjeti realizirati planirane projekte. Posebno je pohvalila suradnju s načelnikom Derdićem i njegovim timom te mu zahvalila na svemu što radi za svoju općinu.

Svečanosti su prisustvovale izaslanica predsjednika RH Jadranka Žarković, savjetnica za odgoj i obrazovanje te Alenka Kočiša Čičin-Šain, direktorica Fonda za zaštitu okoliša.

Za prigodni program pobrinuli su se operna pjevačica Theodora Jantol, Duo Bemian i osnovnoškolci iz Peteranca.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice