HR EN

Grad Koprivnica

Zahvala gradonačelnika Mišela Jakšića svim stanovnicima grada Koprivnice i okolice

„Svaka kriza pa i ova, određena je šansa za promjene, ako smo kao društvo i država spremni na njih“, rečenica je kojom je svoje današnje obraćanje javnosti započeo gradonačelnik Mišel Jakšić.

Gradonačelnik je iskoristio priliku da se prije svega zahvali sugrađankama i sugrađanima koji su se u najvećem mogućem dijelu ponašali vrlo odgovorno prema sebi i svojim bližnjima, a što je i najvažnije u ovoj situaciji. Zahvalio se svim volonterima, udrugama, „Kronikusima“, koji su pomagali Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica pri skrbi za osobe u potrebi te u ostalim raznim akcijama. Svom zdravstvenom osoblju, policiji, vatrogascima, djelatnicima gradskih ustanova, učiteljicama i učiteljima, odgojiteljicama u vrtićima te gradskom Stožeru civilne zaštite, zahvalio je na provođenju i poštivanju mjera zadanih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

„Svi ljudi koji su doprinijeli da se borimo sa ovom krizom su nam najbolji pokazatelj i najveća snaga, da si možemo reći kad kriza prođe oči u oči, da smo kao grad i kao društvo napravili sve ono što je bilo u našoj moći da odgovorimo zadatku koje je ovo vrijeme donijelo pred nas“, zaključio je zahvalu gradonačelnik Mišel Jakšić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice