HR EN

Grad Koprivnica

Vijećnici potvrdili ovogodišnje dobitnike javnih priznanja povodom Dana grada Koprivnice

Na današnjoj 11. sjednici Gradskog vijeća, vijećnici su jednoglasno potvrdili odluke Odbora za dodjelu javnih priznanja, koje su donesene tajnim glasovanjem o javnim priznanjima u 2022. godini.

Medalje Grada Koprivnice za humanost i osobiti doprinos na području dobrovoljnog darivanja krvi dodjeljuju se Ivanu Kukecu, Ivici Gašpariću, Mirku Hemeteku i Srećku Tvoriću. Medalja grada dodjeljuje se i Ivani Martinčić za sveukupni doprinos razvoju sporta u Koprivnici, Krešimiru Papcu za izuzetan doprinos u Domovinskom ratu i ustrojavanju Policijske uprave Koprivničko-križevačke, Marini Tomac Rojčević za izuzetan doprinos promicanju zdravog načina života za cijelu obitelj, Mirku Kvakariću za sveukupni doprinos sportskom novinarstvu i promociji lokalnog sporta i Narcisi Kolar, za sveukupni doprinos  uključivanju učenika sa teškoćama u razvoju i promicanju prihvaćanja različitosti među učenicima.

Plaketa Grada Koprivnice dodjeljuje se obrtu za proizvodnju, trgovinu i preradu voća JARA, vlasnika Davora Miklošića, za sveukupni doprinos humanitarnom radu i zdravom načinu života, Karate klubu Podravka za izuzetan doprinos razvoju, djelovanju i promicanju karate sporta te 50. obljetnicu osnivanja kluba, Športsko ribolovnom klubu „Koprivnica“ za sveukupni doprinos očuvanju prirode, promociji ribolova i turističke ponude Grada Koprivnice te 70. obljetnicu osnivanja Kluba, Udruzi žena „Hrvatska ruža“ Jagnjedovec za sveukupni doprinos očuvanju tradicije i unapređenju društvenog života Grada Koprivnice i 40 godina djelovanja te tvrtki VEMO Trade d.o.o. Koprivnica za sveukupni doprinos razvoju gospodarstva i društveno odgovornom poslovanju u Gradu Koprivnici.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice