Umjetnička škola Fortunat Pintarić obilježava Dan svoje škole


Objavljeno: 03.06.2015 — Pregledano: 112 puta

U dvorani „Domoljub“ u Koprivnici je u utorak  2. lipnja održan svečani koncert povodom Dana Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“ Koprivnica. Posjetiteljima su se predstavili učenici koji su tokom školske godine sudjelovali i bili uspješni na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima. Uz brojne roditelje i goste pozivu mladih glazbenika odazvala se i zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec.

O uspjesima naših učenika glazbene škole uistinu ne treba pričati jer ih mi jako dobro znamo. Znamo da svako malo dolazi nekakva nagrada zbog koje smo svi jako ponosni, a isto tako znamo da najviše tko je „kriv“ za to su upravo sami učenici  i njihovi mentori koji ih vode, a isto tako i roditelji koji im daju vjetar u leđa. Čestitam svima na svim uspjesima koje ste do sada postigli i želim vam puno uspjeha u daljnjem radu .- istaknula je zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec.

Svima prisutnima obratio se i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal.

Prije početka programa ravnatelj Tihomir Klauček uručio je nagrade nagrađivanim učenicima  za njihova postignuća u ovoj školskoj godini.

Povodom obilježavanja Dana škole, Umjetnička škola Fortunat Pintarić u Koprivnici organizirala je Tjedan glazbe i plesa. Cijeli se tjedan održavaju koncerti u kojima učenici imaju priliku nastupiti i pokazati svoj talent. Škola je započela manifestaciju Danom otvorenih vrata 1. lipnja, a koncerti se održavaju 2., 3., i 5. lipnja u Dvorani Domoljub s početkom u 18 sati. Tjedan glazbe i plesa završava u subotu 6. lipnja Danom otvorenih vrata plesne škole u Dvorani Branimir s početkom u 10,00 sati.