Udruga slijepih obilježila Majčin dan


Objavljeno: 10.05.2019 — Pregledano: 120 puta

Majčin dan 17. godinu u nizu obilježen je danas u Domu za starije i nemoćne osoba Koprivnica u organizaciji Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije. Predsjednik Udruge slijepih Ivica Ferenčić uputio je čestitke svim majkama te zahvalio Koprivničko-križevačkoj županiji na dosadašnjoj suradnji, podršci i doprinosu radu Udruge.

17. godinu za redom, u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica, obilježen je Majčin dan u organizaciji Udruge slijepih Koprivničko – križevačke županije.

Nazočnima se obratio predsjednik Udruge slijepih Ivica Ferenčić, a u ime grada Koprivnice, u pozdravnom govoru zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec  je rekla – Prije svega, čestitala bih svim majkama njihov Dan, jer znamo da je majčinstvo istovremeno najteži, ali i najljepši posao na svijetu. Isto tako, zahvaljujem se Udruzi slijepih na njegovanju ove tradicije obilježavanja Majčinog dana koja traje već 17 godina u nizu te imate punu potporu od strane Grada Koprivnice da se ona nastavi i dalje – poručila je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

U glazbenom dijelu programa nastupili su učenici Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“, dok je radionicu „Sirovo je zdravo“ održala promotorica i istraživačica sirove hrane Nada Zlatar Lukavski.