HR EN

Grad Koprivnica

U OŠ „A. N. Gostovinski“ održana akcija „Sigurno u školu s HAK-om“

U OŠ „A. N. Gostovinski“ Koprivnica, danas 12. rujna, održana je prometno-preventivna akcija „Sigurno u školu s HAK-om“ namijenjena prvim razredima osnovnih škola.

Autoklub Koprivnica, već tradicionalno u prvom tjednu početka nastave, u okviru Nacionalnog programa sigurnosti u prometu i programa Hrvatskog autokluba te u suradnji s osnovnim školama, provodi akciju “Sigurno u školu s HAK-om”. Prometni stručnjaci iz autoškole Autokluba Koprivnica u svim prvim razredima osnovnih škola s područja grada Koprivnice provode ovaj preventivni program uz pomoć video tehnike. U edukaciji posebno je naglašena važnost označavanja i vidljivosti pješaka i biciklista u prometu i nošenje reflektirajućih dijelova odjeće.

Tom prilikom svim prvašićima uručena je bojanka i edukativna slikovnica “Sa zebrom sigurno u školu” s osnovnim pravilima kretanja u prometu i ponašanja na prometnicama te letci namijenjeni njihovim roditeljima i drugim vozačima kako bi ih upozorili da je s početkom školske godine povećan broj djece na prometnicama.

Okupljenu djecu i učitelje pozdravili su tajnik Autokluba Koprivnica  Boris Dušić, glavni tajnik Hrvatskog autokluba Željko Mijatović, ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec. Svi zajedno uputili su poruku i djeci i vozačima da budu posebno oprezni u prometu.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy