U Kampusu u tijeku 1. Sajam vatrogasne i opreme za zaštitu i spašavanje


Objavljeno: 25.05.2019 — Pregledano: 217 puta

Na prostoru koprivničkog Kampusa u tijeku je 1. Sajam vatrogasne i opreme za zaštitu i spašavanje. Ovu izložbeno-prodajnu manifestaciju po prvi puta organiziraju Vatrogasna zajednica Grada Koprivnice, Grad Koprivnica i koprivnički Kampus, a suorganizator je Hrvatska vatrogasna zajednica. U ime Grada Koprivnice svečanom otvorenju Sajma prisustvovao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Hvala svima, a posebno izlagačima na dolasku i podršci prvom ovakvom sajmu u našem gradu. Uvijek je najteže prvi puta ovako nešto organizirati, ali s obzirom na ljude koji sudjeluju u tome, uopće ne sumnjam da će ovo prijeći u tradiciju“, rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić.

Okupljenima su se obratili i Glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivan Golubić te zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na Sajmu se predstavlja osam izlagača sa svojim proizvodima, a svi zainteresirani mogu se upoznati s aktivnostima profesionalnih vatrogasaca, novitetima u vatrogastvu kao i sa vatrogasnom opremom i opremom za zaštitu i spašavanje.

Uz Sajam , u prostorima Sveučilišta Sjever održavaju se različite radionice i praktične prezentacije na vanjskom terenu Kampusa i sve to do 18 sati.