HR EN

Grad Koprivnica

Svečanom sjednicom i paljenjem krijesa započelo obilježavanje Dana općine Koprivnički Ivanec

Općina Koprivnički Ivanec svečanom je sjednicom u Društvenom domu, u četvrtak, 23. lipnja započela obilježavanje svojeg dana uz prisustvo brojnih uzvanika i gostiju. Načelnik Zoran Vrabelj predstavio je odrađene i pokrenute projekte u prvih godinu dana njegovog vođenje općine, koji će po njemu i njegovim suradnicima, zasigurno podići kvalitetu života svih mještana.

Svečanoj sjednici je uime Grada Koprivnice prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Prije svega hvala vam na suradnji, partnerstvu i prijateljstvu koje imamo. Od sveg srca vam još jedanput čestitam na ostvarenim rezultatima, uspjesima i daljnjim iskoracima koje činite, kao i na svakom osmijehu koji ste izmamili kod vaših mještanki i mještana. Koprivnica nije otok. Koliko će biti jake okolne općine i mjesta, toliko će biti i jaka Koprivnica“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Obilježavanju Dana općine nazočili su i župan Darko Koren i njegov zamjenik Ratimir Ljubić, mnogobrojni načelnici općina, kao i članica Uprave Komunalca Dubravka Horvat te ostali mnogobrojni prijatelji Koprivničkog Ivanca.

Nakon svečane sjednice slijedilo je tradicionalno paljenje ivanjskog krijesa uz nezaobilazni zabavni program i bogatu gastronomsku ponudu.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice