HR EN

Grad Koprivnica

Eko sistem u studijskom posjetu Koprivnici

Sudionici programa Eko sistem u studijskom posjetu Koprivnici

U studijskom posjetu gradu Koprivnici u ponedjeljak 22. studenoga boravili su sudionici programa  EKO SISTEM: Podrška reformama u zaštiti životne sredine. Riječ je o programu koji provode “Mladi istraživači Srbije”, a financira Švedska. Studijski posjet organiziran je u cilju podizanja stručnih sposobnosti predstavnika organizacija civilnog društva Srbije za provođenje pravnih stečevina Europske Unije u području zaštite okoliša.

Grad Koprivnica prepoznat je kao primjer dobre prakse samoodrživog grada pa se tako našao na karti posjeta predstavnika udruga civilnog društva.

Sudionike studijskog putovanja pozdravio je Mišel Jakšić, gradonačelnik, dok im je programe i projekte koje Grad provodi predstavila Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika.

Nakon održanog radnog sastanka organiziran je i posjet Kompostani Herešin gdje su ih dočekali predstavnici Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac Koprivnica koji su ima dodatno predstavili sve projekte na kojima rade, a koji doprinose zašiti okoliša.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice