Silvestrovo u Koprivnici uz gastro radionicu za najmlađe i koncert Ivana Zaka


Objavljeno: 27.12.2017 — Pregledano: 802 puta

Manifestacija Koprivnička Bajka, koja drugu godinu za redom donosi čarobni adventski duh u naš grad, zatvara svoja vrata 31. prosinca i to u velikom stilu – uz bogat cjelodnevni program u Domu Mladih i večernji koncert u Gradskom parku.

Na veliku radost najmlađih Koprivničanaca i njihovih roditelja, silvestrovski jutarnji program je posvećen upravo njima. U Domu Mladih u 11.00 sati počinje gastro radionica za najmlađe ljubitelje popularne blagdanske poslastice – fritula. Najmlađi će s ekipom profesionalnih kuhara iz kulinarskog studija Majstor Kuhar predvođene Brankom Ognjenovićem na zabavan i maštovit način kroz gastro radionicu naučiti kako ukrasiti fritule šarenim mrvicama, čokoladom ili šećerom.

Veliki profesionalci iz Udruge Majstor kuhar udružit će snage i svoje znanje prenijeti na buduće male kuhare. Otkriti će najmlađima male tajne velikih kuhara i naučiti ih da je za najfinije fritule dovoljno umiješati prstohvat dobre volje i veselja. A da sve ne ostane samo na radu, nakon što fritule budu ukrašene čokoladom, šarenim mrvicama i ostalim nezaobilaznim dekoracijama, uslijedit će degustacija kako bi se svi prisutni uvjerili da su fritule jednako ukusne kao što su lijepe.

Sudjelovanje na gastro radionici je besplatno, stoga ako ste u potrazi za zimskom čarolijom, dođite 31. prosinca u 11 sati u Dom mladih. Nakon gastro radionice, od 12.30 sati najmlađe će zabavljati Ivan Zak. U Gradskom parku veliki koncert Ivana Zaka počinje u 23.00 sata koji će ujedno i uvesti u Novu godinu!