Radionica „Izazovi pomoćnika u nastavi“


Objavljeno: 09.03.2018 — Pregledano: 7 puta

Radionica “Izazovi pomoćnika u nastavi” održana je 7. ožujka 2018. godine u prostorijama Centra za odgoj za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce” Koprivnica. Na radionici su sudjelovali pomoćnici u nastavi iz Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski”, Osnovne škole “Braća Radić”, Osnovne škole “Đuro Ester” i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Pomoćnici u nastavi uz vodstvo stručnih suradnica Petre Mikšić, Nele Bogadi, Mihaele Telebar i Dijane Lukačić obradili su teme: Izazovi pomoćnika u nastavi u radu s učenikom s teškoćama u razvoju, Izazovi pomoćnika u nastavi u odnosu s roditeljima djeteta s teškoćama u razvoju i učiteljima i Izazovi pomoćnika u nastavi u odnosu učenika s teškoćama u razvoju s ostalim učenicima iz razreda. Cilj radionice bio je razmjena iskustava s učenicima s teškoćama u razvoju, detektiranje izazova u radu, te iznalaženje mogućnosti i rješenja u izazovnim situacijama.

Radionica se održala u sklopu projekta „Odrastanje u jednakosti, Koprivnica – ODJEK III“ sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.